Ændre med de skiftende gange

Ændring er navnet på spillet i dag. Vi alle se frem til bedre valgmuligheder, som kan gøre vores liv bedre og lettere. Bekvemmelighed vinder over kvaliteter som loyalitet, stabilitet og disciplin. I tempofyldt verden af i dag Topper hastigheden og bekvemmelighed listen over folks største krav. Nutidens mennesker foretrækker at flyve i stedet for at tage toget. Vi opkald og SMS hinanden på dråbe af en hat. Internettet har endte med at gøre vores liv mere travlt end nogensinde som instant nudler stoppe med at være den kun “instant” ting i verden. Leve i nuet har fået en helt ny betydning, ligesom vi lægger mere og mere stress på at få tingene gjort hurtigst muligt.

Det er ikke underligt, at penge er at være kantet som den foretrukne transportform betaling. Og hvilken tilstand af betaling forbereder sig til hersker over verden i den nærmeste fremtid? Der er ingen præmier for gætte denne ene. Ja, du har ret. Det er kreditkortet. Klart, at kreditkort i dag har fordele, som penge i sig selv mangler. Det er kompakt og kan foretages alle og overalt. Hvis du mister det en eller anden måde, vil pengene ikke få klemt–i hvert fald ikke hvis du reagerer på tid ved at ringe til politiet og kreditkortselskabet.

Så igen, med væksten i e-handel, jeg spekulerer på, hvor vi ville være uden strøm af kreditkortet. Indtast dit kortnummer i feltet, der vises på skærmen og forvisset om, at det produkt, du køber vil blive afsendt til dig meget snart. Disse er de bekvemmeligheder, som penge ikke har mulighed for at tilbyde.

Der er også din evne til at skifte fra én kreditkort udbyder til en anden. “Brand loyalitet” er blot et sæt af to ord, der betyder meget lidt i dag hurtigt skiftende verden. Vi alle ønsker værdi for vores penge, og vi vil have det nu. Det er ikke underligt, at folk er villige til at give op på deres nuværende kreditkort kun for at de kan få et bedre tilbud et andet sted. En lavere rentesats lån penge er altid værdsat af folk, der ønsker at sænke deres udgifter. Jeg formoder, alle falder ind under denne kategori. Derefter, hvis du allerede har et kreditkort-konto, kan du skifte til en anden med en lavere rente, især hvis sidstnævnte tilbyder en nul procent balance overførsel. Dagens verden giver os mange sådanne bekvemmeligheder. Hvorfor skulle vi prøve at benytte sig af dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.