Infertilitet rådgivning: Er det rigtige for dig?

Infertilitet rådgivning kan hjælpe de fleste par, der går gennem frugtbarhed behandlingsprogrammer. Der er to typer af rådgivning som enkeltperson eller par kan være på udkig på fertilitet bistand; følelsesmæssige rådgivning og fysiske graviditet støtte. Begge typer af rådgivning er en væsentlig del af med held navigere verden af fertilitet.

Fysiske graviditet hjælp

Denne form for hjælp er givet fra din læge eller speciallæge. De er de mennesker, der gør alle prøverne og give alle de skud til at hjælpe dig i din barnløshed grant anmodning. Det er deres job at hjælpe give dig et ønske om at have en baby. Lægens viden om deres specialitet er en væsentlig del af fertilitet støtte. Uden at lægen og deres evne til at hjælpe par med graviditet støtte, ville det være umuligt for nogle par at blive gravid og få et barn.

Økonomisk hjælp

Infertilitet lægen, at du bruger vil være i stand til at tilbyde dig oplysninger om andre former for graviditet bistand samt deres fysiske assistance. Der er en række frugtbarhed grant og graviditet grant programmer tilgængelige for både mænd og kvinder, der lider infertilitet. Gennem denne finansielle støtte kan det være muligt for en kvinders fertilitetsbehandlinger at være billigere og endda gratis!

Følelsesmæssige hjælp

Et andet vigtigt aspekt af fertilitet programmer er deres evne til at kunne tilbyde infertilitet bistand på et følelsesmæssigt plan. Både mænd og kvinder, der går gennem infertilitet spørgsmål kan drage fordel af rådgivning af og enkelte terapeut eller en gruppe terapi session.

Par kan besøge en terapeut for at drøfte deres bekymringer og bekymre sig om processen af infertilitet. Begge folk i forholdet, kan få modvirke om processen. Følelsesmæssig støtte, at en rådgiver kan give er en fantastisk måde for par til at håndtere deres følelser og bekymringer.

Community-hjælp

En af de nemmeste måder at få support mens gå igennem infertilitet er at søge en infertilitet gruppe. Disse grupper er en fantastisk måde for infertile par, og dem, der har problemer med at blive gravid, til at udtrykke deres bekymringer og problemer med fertiliteten behandlingsprocessen. Alle i gruppen går igennem de samme følelser og fysiske forandringer og er i stand til at hjælpe hinanden med at arbejde sig igennem dette vanskelige tidspunkt i deres liv.

De fleste fertilitetsklinikker vil have information om en fertilitet støttegruppe i området. De fleste klinikker faktisk køre deres egen støttegrupper flere gange i løbet af ugen. Så bør det ikke være et problem at finde en støtte-program, der vil passe dine følelsesmæssige behov, som du går igennem frugtbarhed processen.

Going gennem barnløshed er en proces, der er både fysisk og følelsesmæssigt dræning. For at gøre processen mere fornøjelig par bør udnytte alle de ressourcer, der er tilgængelige for dem, herunder: finansielle, følelsesmæssige, og Fællesskabets støtte programmer. Den lettelse, at de programmer, vil give et par kan være lige, hvad de skal prøve deres fertilitet program lidt længere.

Du behøver ikke at lide gennem infertilitet alene… Ved hjælp af midler til rådighed for du vil øge dine odds for at få en vellykket graviditet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.