Nyt brugt – skal du have skiftet bilen ud?

Har du længe gået og overvejet at skifte din gamle bil ud med en ny? En brugt bil kan være akkurat så god som en ny, og typisk er det mere overkommeligt at få råd til en brugt bil. Med en bil slipper du både for de omkostninger, der er ved offentlig transport, men du får også en væsentligt enklere dagligdag hvor du ikke er afhængig af, at busplanen spiller sammen med dine arbejdstider. På Consumerloans.dk har du muligheden for at optage et lån, så du får råd til lige netop den bil, du går og drømmer om.

Altid en god idé at være forberedt på uforudsete udgifter

Som bilejer er det bedste, du kan gøre, at være forberedt. Det er rigtig vigtigt, at du har en buffer i form af et ekstra rådighedsbeløb, du kan bruge, hvis bilen pludselig brænder sammen. Køber du en brugt bil er det nemlig ikke sikkert, at du har den samme værkstedsgaranti, som du har med en helt ny bil. Desuden vil der være regninger til service og syn, der skal betales, ligesom brændstof også kan løbe op. Alle disse ting har du formentlig allerede budgetteret med, men man kan aldrig vide, om du får en bule, og så er det, det giver rigtig god mening at have en buffer. Kassekreditten du kan få kan hjælpe med præcis dette, så du ikke står i en uheldig situation.

Hvorfor købe brugt bil?

Selvom det kan virke fristende at investere i en helt ny bil, er der flere årsager til, at en brugt bil kan være vejen frem:

  • En brugt bil har en lavere salgspris end en ny bil. Derfor er det mere overkommeligt at få råd til bilen.
  • En brugt bil mister mindre i værdig end en helt ny bil. Biler mister lynhurtigt værdien. Med en brugt bil har du en chance for at miste mindre, så du også har råd til den næste bil, når du engang får brug for det.
  • En bil gør det væsentligt nemmere for dig at komme fra A til B end offentlig transport gør, og med en bil, der har kostet mindre, har du måske råd til at bruge lidt flere penge på brændstof, end du ellers ville.

En brugt bil kan altså være alt fra drengedrømmen, der går i opfyldelse, til det praktiske instrument, der får hverdagen til at hænge sammen.