Tips til at købe den bedste udendørs trampolin

Du skal vælge den bedste udendørs trampolin model, før du køber den. Der er ingen mening at købe en high-end trampolin og derefter finde ud af det er holdt op med at arbejde efter et par måneder. Det er vigtigt at afgøre, om du rent faktisk vil bruge den udendørs trampolin funktioner her. Skal det bruges til gymnastiktræning? Eller vil du bruge det til at udøve?

Ans. Alle de bedste udendørs trampolinproducenter tilbyder robuste vagabonder. Mærket er ikke det eneste, der bestemmer trampolinens levetid. Sikkerhed er en anden vigtig overvejelse. Sørg også for, at producenten opfylder alle sikkerhedsstandarder og overholder gældende sikkerhedsstandarder.

Ans. Den bedste udendørs trampolin afhænger af de aktiviteter, du vælger at deltage i, og størrelsen på din enhed. Du kan finde baggård trampoliner lavet til gymnaster. Disse massive trampoliner har typisk en 10 ft rebounder og en 300 pund nettovægt. Rebound er specielt designet til at give gymnaster mulighed for at udføre forskellige akrobatiske bevægelser med minimal stress. For begyndere, kan du også få baggård trampoliner, som har en maksimal vægt på tyve pounds. Disse enheder er fantastisk til dem, der ønsker at begynde at gøre øvelser sikkert.

Ans. Du skal tage højde for enhedens størrelse og rotationsfunktioner. Det er generelt lettere at opbevare runde trampoliner end rektangulære. Hvis du har til hensigt at opbevare din runde trampolin indendørs, vil du finde det lettere at opbevare dem i en garage. Flat-bottomed trampoliner er bedst, hvis din værftet skal bruges som en sportsplads. Du kan vælge mellem en række forskellige designs og farver, men fladbundede udendørs enheder gør det også lettere at rengøre.

Ans. Kendskab til vægtgrænsen er et vigtigt aspekt af udendørs enheder. Mange producenter kun liste den maksimale vægtgrænse for hver enhed på deres hjemmeside, mens ikke nævne den faktiske vægtgrænse i litteraturen. Før du køber en enhed, skal du kontrollere producentens oplysninger om vægtgrænsen. Du bør også kontrollere, at trampolinvægtgrænsen svarer til enhedens sikkerhed.

Ans. Sikkerhed er en vigtig overvejelse, når du vælger den rigtige udendørs enhed til dit hjem. Sikkerheden ved en udvendig trampolin afhænger af, hvordan den bruges. En udsmider vil tilbyde mere hoppe og gøre det sikrere for dig at have det sjovt på. En sikkerhedsoverflade kan også købes for at beskytte børn eller familiemedlemmer mod at falde af trampolinen. Du kan også finde ekstra funktioner såsom indbyggede bænke til at give ekstra siddepladser.